среда, јануари 31, 2007

Goa - vistinska

клипов не е баш репрезентативен кога станува збор за туристичка понуда на гоа, нема да видите убави плажи, журки и така натаму, ама кога го гледав заклучив дека има доста допирни точки со моето искуство, како на пример

1. песови, (ме ухапе едно)
2. слонови (ако сакаш да го погалиш има такса)
3. гњавење на туристи на плажа (види масажа и жена која продава саронзи за 10 пати поскапо него во Анџуна)
4. Ком си мај шоп, Анџуна пазар - најбесен маркет на светот со најубав поглед
5. приказ на начин на перење а богами и капење во цела Индија ( не само во Гоа)
6. глупави туристи, најиритирачко од се

ИНЏОЈ!

1 коментар:

Ania рече...

Hello anonymous Greek nationalist
stay away from commenting on my blog unless you have to say something smart using the Macedonian language.
all your further comments which will not correspond to :
a. saying something intelligent
b. the foresaid in Macedonian

will be removed so don't bother bothering me in future