петок, февруари 02, 2007

From Russia with Love

православие долази са југа

Пиатница долази из Русије! Некаде во 3-4, кога гужвата во Мањана почнува помалку да се расчистува а на сепарињата заспиеваат првите алкохолизирани лица. Кога девојките кои играат на шанк и на маси ќе се смират и слезат долу да пијат кафе, пуштачот на музика такозвани диџеј ќе сака да не релаксира со следново-во резултат на тоа се горенаведено се разбудува, качува на маса и шанк повторно, газдата носи фри вотка и сите гласно рикаат - мајајајајајајајајајамајка! оооооооооо!

и кутрите келнерки мораат да работат до 7.

песната е најдоброто од Русија ем Украина. Групата се вика Пиатница (5'nizza) и го прават најдоброто источноевропско РЕГЕ на свет.

не бев способна да најдам официјален спот на песната на јутубе, ако некој има инфо ќе бидам пресреќна.

Нема коментари: