сабота, август 25, 2007

полско кабаре на псевдо-француски

Еден од најсмешните скечови на моето најомилено кабаре - Ани Мру Мру (во превод СУС!) го презентирам бидејќи е многу смешен и не е на полски

насловот на клипот е Мускетаринајсмешен дел ми е Вива Цвај!

четврток, август 23, 2007

МК 2007

Имам голема среќа, горештините и пожарите завршија во истиот момент кога си дојдов во СТАРИ КРАЈ
па Битола најчесто изгледаше вака

За кратко ја напуштив за да помедитирам во Пештани каде што поминот изгледаше вака -

а богами и вака-

заради последното качувањето на вага беше многу трауматично, а како терапија за траумата споредни ефекти се големи болки на сите мускули на тело