петок, ноември 10, 2006

what's up in EU (again)

Бегам од тука, дефинитивно! Полска станува Авганистан на Европа, полека но сигурно. Талибancitе овде се викаат ЛПР(Лига на полски семејства).Таткото на лидерот на партијата, вицепремиерот и министер за едукација Роман Гиертих, еуропарламентарец, духовен гуру на ЛПР и доктор по биологија ги тврди следниве откровенија

Сите приказни за змеови се вистински. Змеовите се диносауруси и живееле во средниот век.
Неандарталците се уште се живи и здрави,Мачиеј Гиертих препорачува само да ги видите фаците на денешните боксери.

A scientist showed me a picture of an American boxer. He had all the traits of Neanderthal man. These people are among us. They are part of the human race, probably more prevalent once upon a time, but who still exist,” Giertych, who has a doctorate in biology, told the seminar." prepisav od ovde

Овде има повеќе

Роман пак, а револуционизира едукацијата. За тоа во некој друг пост.

Нема коментари: