недела, ноември 19, 2006

how to lose 2 friends in one evening?

следува пост прирачник, дефинитивно работи. ако ви треба проблем за карање со некого а не знаете добра причина, бидете сигурни дека после ова гарант имате доживотен непријател. Ке напишам наскоро што и како. Потоа ќе го патентирам и ке организирам couching работилници.

Ме чека кариера

аха, ми се јавија сингл девојките да го посетам нивниот розов блог со розова содржина. Имам само едно прашање

Why so late????
:)

(бидејќи забележав дека го милуваат англискиот)

1 коментар:

Анонимен рече...

Како мислиш so late?? Демек требало розево да е и порано???