сабота, април 28, 2007

think before you post

Во овај мошне интересен блог посветен на едукацијата, покрај многу другите интересни работи најдов едно доста поучно видео кое може да спаси многу репутации....или не?



а блогот оди во фејворитс

2 коментари:

ribaro рече...

И јас го ставив во фејворитс пред некој ден благодарение на линкот од кај Вуна :)

Филип Стојановски (Filip Stojanovski) рече...

Така е!