понеделник, април 23, 2007

милчо ми борџи пиво

го качиv полскиот траилер на Прашина на Јутјуб

ете го


2 коментари:

Razvigor рече...

Ана, вака е и во кино, со натсинхронизиран превод што го врши една (монотона) личност?

Razvigor рече...

Може би било полезно во таговите на ју тјуб да се додадат и зборовите Полска, полски јазик и слично - на полски.