среда, февруари 28, 2007

samo za bitola porn fan club i lepo drushtvo!

5 коментари:

Bukarski рече...

абе види, за нас од “долната“ ова со порно-снимките и не е голем скандал. мислам, за разлика од "горната", во долната не се запишувавме за да бидеме со сите петки =)

Ania рече...

јас кога се запишував немаше долна

Анонимен рече...

Veke koga stana tolku aktuelna celava ovaa tema so srednoskolskive pornici, a gledam ti si napisala zbora-dva, with all do respect, ali kade moze da se najde (ili slegne)ovoa ?

Ania рече...

with all due respect - enjoy the ass offered на блогов, тоа ве чека воајери на малолетен секс - во затвор

Анонимен рече...

Што е полошо? Да се гледа нешто што веќе некој го снимал и бил доволно дрзок да го пушти на нет???
Не дека сум за тоа, во никој случај, но сепак, не е лошо човек to have a peak in :D

-If I am sick to think about it, then am sick enought to do it !