недела, март 11, 2007

me, again

јутјуб is the work of the devil!!!!!!!

јас искрено се извинувам, арно ама на овој блог не можи да ја нема песната на моето детство т.е младост т.е уатевр

therapy? - opal mantraи се би било во ред со мене, до колку веднаш после пастање нА истата не ми доаѓа тн РИПЛАЈ на следното

да му се сневиди, Томе Јорку, we coudl be together, think about it (eminem)

radiohead - inside my head - reding festival, tome ko bese plavus i ko mi bese simpatija, dodusa ushte mi e ama deka dvata sme vo brak da ne recat mazot mi i zena mu neshto....
enjoy

Нема коментари: