недела, март 11, 2007

fergie - nostalgia sweet childhood!!!

да се се приклучам на акцијата на МОБИ

ај да ве видам ова ?????????
remember this?????????????

2 коментари:

The Goddess рече...

Е како само ми го разубави денот со овие клипчиња... :)
Фала... најмногу ;)

Bunka рече...

Сега ми го повреди егото ;)...јас ја почнав акцијата, Јас бре... :). А Моби ја додаде енергијата на акцијата.