четврток, јануари 31, 2008

random

награда за најзаразна филмска сцена - евр!


Ми недостигаше Хомер

а инаку....требаше да има крај на светот

ништо од тоа, пак треба да се оди на работа

уште инаку...

награда за 2 и кусурот саати поминати во пеење и после тоа пеење уште толку....пред компјутериако најомилена интерпретација на ај ем д валрс ми е интерпретацијата на Дикси (Питер Стормвер - оној од Призон Бреик) во Милион Долар Хотел

за жал ја нема на јутјуб

јутјуб е тапа

Нема коментари: