петок, јануари 11, 2008

новинарство...музичко...џанам...

арно што постои интернет...инаку оние кои го слушаат Ману Чао а не читаат ЊуЈоркер на интернет нема ништо да дознаат од весниците македонски...поточно од Време...

ајде сега една игра - најди ги разликите помеѓу ова (од Време)

и

ова


или инаку

најди оргинална реченица во првото која што ја нема во второто.

или уште поинаку - најди извор во првото освен очигледниот кој наведува дека е цитиран дел од текстот.
или најпосле - научи англиски и спаси се од нив! Засекогаш!

1 коментар:

majajam рече...

отарасување? не долази у обзир!! :)
баш е интересно да се бараат грешките :)