сабота, август 25, 2007

полско кабаре на псевдо-француски

Еден од најсмешните скечови на моето најомилено кабаре - Ани Мру Мру (во превод СУС!) го презентирам бидејќи е многу смешен и не е на полски

насловот на клипот е Мускетаринајсмешен дел ми е Вива Цвај!

Нема коментари: