четврток, август 23, 2007

МК 2007

Имам голема среќа, горештините и пожарите завршија во истиот момент кога си дојдов во СТАРИ КРАЈ
па Битола најчесто изгледаше вака

За кратко ја напуштив за да помедитирам во Пештани каде што поминот изгледаше вака -

а богами и вака-

заради последното качувањето на вага беше многу трауматично, а како терапија за траумата споредни ефекти се големи болки на сите мускули на тело

4 коментари:

ribaro рече...

total gym му е лекот - проверено :)
фтората фотка ти е бомба.

volan рече...

Сите фотки ти се бомба ...

Анонимен рече...

wow gold,World Of Warcraft gold,ffxi gil,world of warcraft power leveling wow power leveling,wow gold,World of warcraft power leveling,buy wow gold,wow gold,Cheap WoW Gold,buy world of warcraft gold for cheap Cheap WoW Gold,WoW Gold,world of warcraft gold,WoW Gold,cheap wow gold,cheap wow gold,wow gold
wow gold,wow power leveling.wow power leveling,wow power leveling,world of warcraft gold,world of warcraft gold,wow gold,world of warcraft gold wow gold,wow gold,wow gold,wow gold,wow gold,wow gold,传世私服传世私服, 传奇世界私服传奇世界私服 i2i4g4kb

Анонимен рече...

wow gold Store Welcome you! Look here to Buy World Of Warcraft Gold, Cheap WOW Power Leveling, Buy cheap WOW PowerLeveling, World Of Warcraft Power Leveling, World Of Warcraft PowerLeveling on Sale with Fast Instant

Gas Detector Systems Co Detector - Gas Alarm Systems provide Co Alarm systems for Alcohol Tester, Breathalyser,Breathalyzer,Alcohol Tester,carbon monoxide more.

我们专业生产各类汽车,摩托车用减震弹簧,发动机汽门弹簧,升降机弹簧及各种数据恢复,RAID数据恢复,压簧,拉簧,扭簧,矩形弹簧,方弹簧,同声传译等。