среда, јули 04, 2007

Бистри Води во Вроцлав

Во рамките на Брејв Фестивалот во кој настапуваат групи од целиот свет кој изведуваат изворна народна музика, ќе настапи групата Бистри Води. Музиката се најде на спотот на фестивалот, која го пастам овде.stay tuned

Нема коментари: