вторник, мај 01, 2007

Hey Joe 1770 and counting

Во 2003 дојдоа околу 500-тини гитаристи. Тогаш беше прв пат. Денес бројката најверојатно ја помина 2000! (планирам 2008 да научам и јас да свирам)

Вроцлав е најрокерскиот град на светот! Официјално!на клипот, мала ретроспектива до 20006

чим се појави 2007, одма ставам!!!!

Нема коментари: