вторник, јуни 10, 2003

Voa Bloggerot pocna da zeza, se neshto si mislam deka ova namerno se pravi...da se prefrlam na pro verzija, ama takva rabota nema ama bash nikogash da se sluci, osven ako nekoj budala reshil da sponzorira.
Za da pocnam da go pishuvam ova shto go pishuvam trebashe edno 10 pati da pritisnam refresh, i edvaj...se razbira dodeka se otvori pravilno ova (sega) shareno prozorche, inspiracijata mi izbega daleku i ne znam dali voopshto ke se vrati.
Utre ke go imam najstrashniot ispit na svetot, koj kolku i da go spremam ke go izvedam katastrofalno, i mozam da priznam deka smetam samo na moeto brzo zboranje, i loshiot sluh na g-ga Herman.Samo dali g-ga Herman ima losh sluh?
Vo sekoj slucaj dobro e shto od vreme na vreme ima sesija bidejki na momenti zaboravam deka se ushte studiram, na fakultet odev sredno ednash nedelno na po 2-3 saati, na sredba so promotorkata. Sredba koja vo globala e krajno neproudktivna, i nejasna. Na sekoe moe prasanje dali toa shto go napishav e dobro e odgovoreno :abe, da ama ne znam dali veke nekoj za toa nema pishuvano. Cela godina mi pomina vo baranje na tema za koja shto nikoj nemal pishuvano, koga veke se odluciv za pisatel za koj imaat pishuvano site (samo cudno kako toa nema nishto za nego vo biblioteka).
Milo mi e shto pred nekoja nedela dojdovme i do nekoja koncepcija za glavite, samo ushte sega ke treba nekoj da gi napishe.

tempoto mi e 1 stranica nedelno, zacuduvacko neli? Da ne spomnuvam i deka koristam double spacing:)

Sakam da predupredam deka vo idnidna moite postovi ke se sostojat samo od edna cela niza na ofkanja i lelekanja poradi letnata sesija.

Taka da mozite slobodno vo narednite nekolku nedeli voopshto da ne se pojavuvate, vetuvam deka nema da propushtite nishto interesno

Нема коментари: