недела, ноември 11, 2007

!Ти благодарам Драгане Вучиќу!

Кога ме фаќа тга за југ, и кога ќе ми олесни дека и таму е исто така ладно како и ваму (моментално де) доволно е да се препуштам на некоја програма, на канал 5 на пример, за по пет минути да се излечам од секаква носталгија...

(ова горново го кажав со половина уста)

!Ти благодарам Драгане Вучиќу! Ти успеа онаму каде што сите други не можеа!

2 коментари:

Филип рече...

како гледаш Канал 5 во Полска ? Интернет?

Moby рече...

Песна за Драган
http://moby.blog.com.mk/node/116960