среда, мај 07, 2003

TIe perverzni Kelti.........

Bidejki mojata izjava deka sum pijana vo prethodniot post beshe po se izgleda pre-bukvalno sfatena, nema da pishuvam poveke za cvekinja, peperutki i bumbari. Vo istro vreme ke se potrudam nitu da ne doagam vo bliska sredba so gorenavedenite cuda na prirodata bidejki se priblizuva neshto mnogu porealno, nadoaga so golema brzina a jas imam mnogu malku vreme da ja pominam prugata pred da me pregazi golemiot i bucen voz koj se vika - SESIJAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
I bidejki toj voz se priblizuva jas pocnav malku pocesto da si go posetuvam fakultetot mi a tamu shto ne ke vidam, ne samo shto vrie luge koi ne gi poznavam, tuku i tie shto gi poznavav gi zaboraviv kako se vikaat. Zaboraviv koja sala koj broj ima i deka bibliotekata ne raboti posle 6 satot. Definitivno treba da se lecam od ovaa bolest.
A i ke vi kazam shto doznav na primer za Keltite (neli na fakultet se odi da se nauci neshto): Na primer nashiot ni mil profesor konecno ni objasni deka bikot kaj Keltite biz simbol na feasting i vednash ne predupredi da ne go meshame so fisting. Bidejki nie nemavme pojma koja e razlikata pomegu feasting i fisting ( 99% zanotiraa feasting i vtorata kombinacija voopshto ne im dojde na pamet) profesorot dosta iscrpno ni go objasni poimot FISTING i duri upati na nekolku izvorii na internet kade bi mozele poveke da se informirame. Se razbira dvat zborovi gi napisha na tablata i gi podcrta bukvite koi se razlikuvaat vo dvata zbora. Proba da napravi i fonoloshka transkripcija ama ocigledno ne mu odeshe i batali. Posle iscrpnite informacii za fistingot ( za feastingot imashe ocigledno pomalku za kazuvanje) se odgradi od imanje na bilo kakov kontakt so toj vid na "perverzija," i objasni deka i pokraj toa shto toj prifaka mnogu vidovi na nekonvencionalni seksualni eksperimenti FISTINGOT go smeta za edna od najodvratnite devijacii, i deka ne moze da si zamisli kako voopshto nekoj vo toa moze da uziva.....

ke ve poshtedam od socnite opisi na kolenjeto i palenjeto na prvorodeni deca so cel da se prorokuva idninata, i za polacasovnoto predavanje na tema "Lech Walensa kako najbogat covek vo Polska" ( iskreno se nadevam deka ne misleshe -duhovno !?!?!?!?!)

don't try this at home kids, mojot profesor toa ne go preporacuva.

Нема коментари: